Summa sidvisningar


Jag heter Gerd

04 augusti 2012

Wir sind unterwegs...

...är en sanning med modifikation - vi lämnade Sverige på fredag eftermiddag den 20/7 och stannade till på Media Markt i Flensburg, som ligger i samma byggnad som Citti Grossmarkt, för att köpa internet av Vodafone. MEN, först idag har vi här på ställplatsen i Minheim i Moseldalen fått tillgång till Internet och det genom deras antenn på ställplatsen. Här kostar det 10 Euro för 10 timmar, men så snart du loggar ut så upphör debiteringen. Du kan använda dig av betalt belopp i en månad. Att använda de 40 Euro vi betalade för ett Vodafonekort har vi inte lyckats med ännu... Är det fler som haft problem med Vodafone och deras signalstyrka ???
På grund av dessa problem, så ska vi nu försöka "skriva ikapp oss" och startar nu här med vår avresedag hemifrån och fortsätter sedan med ett skriva i mån av internettillgång.

Fredag 20/7
Äntligen fredag och äntligen avresedag. Handling av vårt förstahandsbehov av mat och ilastning av det mesta vi behöver med oss i klädväg och under tidig eftermiddag tvättade vi av husbilen. Nu är det dags för avfärd och då är kl. 17.00 på eftermiddan, Första anhalten skulle bli husbilsfirman Östgöta Camping i Mantorp och där rullade vi in kl. 19 och här väntade Anders Ekman med den matta som vi skulle få levererad av honom. Den som låg i husbilen när vi fick den levererad i våras hade ett skönhetsfel så därför detta byte ikväll. Nu visade det sig att Anders gått och köpt en värstingmotorcykel av italienskt märke och med "enorma" prestanda och det tilltalade mig (Bosse) så till den milda grad att helt plötsligt hade klockan blivit 20.30. Vi hade ju tänkt köra ner till Bengt i Örkelljunga och tillbringa den första natten på deras ställplats, men varför jäkta - vi har ju semester och då ska man inte jäkta... Här stannar vi och har sällskap av ytterligare 12 husbilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar