Summa sidvisningar


Jag heter Gerd

24 april 2017

It´s the final count down...

...det är dags att packa ihop och åka vidare...

Ibland känns det som om tiden står stilla och ibland känns det som om den flyger iväg i ett tempo som man inte riktigt hinner med i - vi som är mycket intresserade av motorsport kallar den tiden för tid i Formel 1 tempo...
Just nu sitter vi på Restaurant Roman, som ligger intill Levante stranden här i Benidorm, och njuter av ett gott vitt vin och undrar över hur en hel vinter kan försvinna i raketfart på det sätt som den gjort. 
I morgon är det dags för oss att åka norrut och vi har ändrat avresedatum inte mindre än 4 gånger och det beroende på det eländiga väder som råder i mellersta och norra Frankrike och i hela Tyskland. 
Vi tillhör inte den skara som kör i raketfart till Sverige utan vi tar alltid cirka 4 veckor på oss för att komma hem, men vädret norrut har inte lockat oss att kasta loss förrän just i morgon. Väderutsikterna ser betydligt bättre ut nu, så vi chansar och litar på vädergubbarna för en gångs skull...
Från mitten/slutet av maj kommer vi att (förhoppningsvis) få njuta av en riktigt fin svensk sommar och i slutet av augusti (om hälsan tillåter) lämnar vi Sverige för Spanien igen.

I mån av tillgång på brukbart internet så kommer vi att höra av oss och lite kortfattat berätta om vår hemresa !

13 kommentarer:

 1. Kör försiktigt och njut av hemresan! Läste i magasinet På väg och såg att ni var med på bild 🖒

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Imelda, vi tar det lugnt efter vägarna.
   Ja, vi kom visst med på ett reportage för en tid sedan.

   Radera
 2. Ha en riktigt bra hemresa, vad ni nu ska hemma att göra i detta skitvädret!? Kram Lena & Jan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har ju väntat in i det sista, men nu rullar vi trots skitväder norrut...
   Kramar från oss

   Radera
 3. Oj, den kommentaren tog ha-ha. Har haft strul så länge med Google och Kommentarer och Svar, nästan gett upp :-)

  SvaraRadera
 4. Det låter skönt med en lugn hemresa! Eftersom det tidvis fortfarande är snö här (inte på marken kanske, men i luften) behöver man ju inte ha alltför bråttom heller ... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, vi kommer att ta en månad på oss för att komma hem - trots skitväder norrut - vi är väl vikingar...

   Radera
 5. Trevlig hemresa då,ta det lugnt hemåt!
  Ingen Vårvärme än i sikte,kanske nästa vecka!

  Ha det gott o kör lugnt....Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska ni ha och hoppas nu att värmen kommer hela vägen från södra Frankrike och upp till norra Sverige...
   Kram

   Radera
 6. Hej Bosse & Gerd
  Har för mig att du skrev om en bilverkstad i Flensburg. Där han även pratade svenska.
  Förstår att ni är hemma i gottar er nu.
  Ha en bra sommar. Maila gärna svar till nilsakeh@gmail.com tack på förhand

  SvaraRadera
  Svar
  1. Firman heter:
   Skandic & Nordic Reisemobile Gmbh Skandinavien-Bogen 4
   24983 Flensburg-Handewitt
   Tel. 004946089729950
   Trevlig sommar !

   Radera
 7. Mitt namn är Andrea Maria,. Det här är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.Oduduwa gjorde för mig och hjälpte mig att återställa kärlek och lita på min ex-man tillbaka med sin magi och älska stavningen.
  Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen lurade på mig och letade efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.Oduduwa email på internetbloggen om hur han hjälpte så många människor att få deras ex tillbaka och hjälpa till att fixa förhållandet.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag skickade ett meddelande till email {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} Jag förklarade min mans situation för honom och sökte sedan sin hjälp, men till min förvåning sa Oduduwa att han skulle hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man är helt kär och bryr sig för alltid.
  Min man Anderson vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan att presentera mig. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap nyligen efter stavningslunchen, allting fungerar bra för mig och make, vilket är en bra fest. Jag kommer att fortsätta på internet dela detta vittnesbörd till alla här för att också söka hjälp för att återställa familjen idag, bekänna att Dr.Oduduwa verkligen är en riktig flyktig stavning. Du behöver hjälp KONTAKTA ACIK Akobe NU via e-post: {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}. Här är det enda svaret på dina familjeproblem och känner dig lycklig i ditt förhållande. Och det är också perfekt i SPELL LOVE, WIN EX BACK, LOVER MAT, SPELL PROMOTION, SPELLBESKYTTELSE, SPELLBESÄTTNING, GOD SPEL JOB, SPELL LOTTERY och SPELL CASE CURTAIN . kontakta även honom på sin direkta WhatsApp mobil: +79268011965

  SvaraRadera
 8. Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

  SvaraRadera