Summa sidvisningar


Jag heter Gerd

01 januari 2014

Vilken start på 2014 !

God fortsättning på det nya året önskar vi alla som läser vår blogg !

Idag hade vi en skön sovmorgon, längre än på mycket länge..., och när vi vaknade och tittade ut genom takluckan ovanför sängen, så har vi en knallblå himmel att vila ögonen på.

Vi har, som brukligt varit i herrans många år, tänkt oss att se sändningen från nyårskonserten i Wien i Österrike. Men vi ändrade oss eller rättare sagt så fick ljudet från vår TV vara på, men vi parkerade oss i våra solstolar utanför husbilen efter frukost - det går ju inte att göra på annat sätt i detta underbara väder !

Efter ett par timmar i solen så var det dags för lunch och idag intog vi den utanför husbilen i strålande solsken och det under en helt molnfri himmel. Dessutom var det helt vindstilla och tempen visade på drygt 21 grader i skuggan !

Så här underbart skönt är det i Benidorm och tänka sig, det är onsdag den 1/1 2014...
... och Bosse, som varit genomförkyld sedan juldagen (dock utan att få feber), har piggnat till och nyss ordnat till en lättlunch i det underbara sommarvädret.

Vi nyper oss i armarna båda två och undrar om det verkligen är första januari idag, men våra mycket trevliga belgiska grannar kom förbi och önskade god fortsättning och bekräftade att så är fallet...!

8 kommentarer:

 1. bosse ni får inte legga ut sånne sol bilder å gud hva avansjuk jag ble nu her vi sitter i kulden & snø kram vi kommer ned snart vi lenktar

  SvaraRadera
 2. Välkomna till solen och värmen och en kall och god Jägermeister - den står och väntar på er båda !!!
  I morgon ska vi besöka marknaden i Alfas del Pi och även MasAmigos för att klämma några goda mackor med något gott att dricka till - blir ni sugna...?

  SvaraRadera
 3. Gud så underbart ni har det i Januari,Gött Gött !!!
  Önskade vi stod där bredvid er vi med o njöt ikapp :-)

  Ha en God Fortsättning på 2014..Kram

  SvaraRadera
 4. Rolle o Carina,

  Tiden går fort, så rätt vad det är så står ni parkerade här bredvid oss på El Raco !

  Vi ber att få önska er detsamma !
  Kram

  SvaraRadera
 5. God fortsättning på Nyåret ;-) Ja hade vi det bara hälften så bra som nu så vore det ändå helt OK :-)

  SvaraRadera
 6. Lena och Jan,

  Vi ber att få önska detsamma !
  Visst är det så, vi har det egentligen oförskämt bra och det oavsett förkylningar eller ej !!!
  Idag har det varit en helt otrolig dag här i Benidorm - vi har, tillsammans med 9 andra svenskar här på El Raco, besökt MasAmigos i Alfas del Pi och naturligtvis även marknaden där och tempen har legat på minst 22 i skuggan större delen av dagen - det är svårt att inte gilla läget...!

  SvaraRadera
 7. Förstår att ni föredrog att sitta ute i solen och äta lunch! Vilket underbart väder ni har! Här har det varit ruskväder men varmt under en tid. I morgon kommer solen även till oss. Ha det gott och njut av tillvaron! God fortsättning på det nya året:

  SvaraRadera
 8. Inger och Ingemar,

  Vi ber att få önska er detsamma !
  Har sett att ni haft regn och rusk några dagar och det hade vi också för en tid sedan, men som vanligt drar det vidare här nere till skillnad mot hemma där det kan ligga och snurra veckovis.
  Må så gott !

  SvaraRadera