Summa sidvisningar


Jag heter Gerd

30 oktober 2016

Så spanskt det bara kan bli

Tapas och Paella till lunch

Ett trevligt sätt att få tiden att gå... är att först besöka Gamla Stan här i Benidorm och beställa några Tapas på Restaurante "La Cava Aragonesa", som enligt vårt sätt att se det är stans allra bästa Tapas restaurang.
Här mumsar vi på en Tapas med rökt lax som är fylld med en skaldjurscrème och som toppats med lite pepparrotsgrädde OCH en Tapas med Serranoskinka fylld med smält ost och 2 små sparris.
Befinner du dig i Benidorm så är det ett MÅSTE att ta sig hit och mumsa...!
Efter att ha njutit av dessa underbart goda Tapas, så promenerade vi bort till den andra änden av Levante stranden för att besöka nästa restaurang och då fick vi syn på denna "båt" som låg på redden strax utanför strandkanten. I staden Denia och dess stora hamn ligger det åtskilliga av dessa "skepp" och väntar på att dess ägare ska dyka upp med eget jetflyg från andra sidan jorden.
De flesta av alla dessa Yachter har Bahamas som hemmahamn - under just varför...?
Nu har vi slagit oss ned på Restaurante Roman, som ligger på strandpromenaden intill Levante stranden och beställt en kastrull med extra musslor till...
...den underbart goda Paella vi blev serverade av "vår" servitör Filipe. Paella är mycket gott när den tillagas som på just Roman här i Benidorm och vi rekommenderar gärna ett besök här !
Till paellan drack vi ett gott torrt vitt vin och efter måltiden "sköljde" vi ned godsakerna med var sitt glas cognac och en härlig espresso - man kan ha det sämre...!

Detta är ytterligare ett "bevis" på hur vi får tiden att gå här nere och fler kommer inom kort...!

4 kommentarer:

 1. Vilka underbara sätt att få tiden att gå!
  Vi skulle också ha gjort som ni :-)

  Ha det gott o njut....Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ääär svårt att inte göra som ni och vi...
   Kram

   Radera
 2. Oj vad mycket godsaker! Det går ingen nöd på er! Hälsningar från kalla Stockholm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, detta smakar alltid mera...!
   Kallt i Stockholm naturligtvis, men ni hade det ju underbart skönt på Malta !

   Radera