Summa sidvisningar


Jag heter Gerd

08 januari 2015

ELVIS PRESLEY 80 ÅR

Den ojämförligt störste av dom alla...
Elvis Presley
Elvis Presley föddes i Tupelo i Mississippi den 8/1 1935 och avled, dessvärre, endast 42 år gammal i sitt hem i Graceland i Memphis i Tennessee den 16/8 1977.

Om han hade fått vara med oss idag, så hade han fyllt 80 år just denna dag, torsdag den 8/1 2015.

MEN, som den MEGA-artist han var, så är han odödlig för oss och för åtskilliga miljoner människor över hela världen och vi och många med oss tycker att han i allra högsta grad är med oss än idag och det för all framtid.

Den 14/1 1973, endast 4 år och 7 månader före sin död, uppträdde Elvis i Honolulu på Hawaii i en direktsänd show som sändes över satellit till över 40 länder och med en publik på åtskilliga 100-tals miljoner människor. Vi två, och många med oss, anser att det var Elvis allra bästa scenframträdande någonsin !
Spelningen är än idag det mest sedda underhållningsprogrammet i TV-historien !

Vi har en DVD-skiva med just denna konsert, ALOHA FROM HAWAII, med i vår husbil här i Benidorm och den kommer vi att njuta av ikväll.

6 kommentarer:

 1. Ja han var den Bäste av de alla han!
  Har en stor samlingsbox med hans skivor!
  Brukar njuta av de ibland :-)

  Ha det gott i Värmen/Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har också samlat på oss en hel del Elvis skivor och kassetter under åren och dom ligger def. inte och samlar damm...!
   Kram

   Radera
 2. Håller med att han är den störste vi haft och idag har vinyl,107 spelat Elvis låtar hela dagen mellan 6.00-18.00 och då menar jag BARA Elvis hela dan.
  Underbart att få lyssna på en hel dag./Ulla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ulla !
   Vad trist att vi missade det radioprogrammet, men vi får trösta oss med Aloha from Hawaii som vi har på en DVD-skiva här i husbilen !

   Radera
 3. Ja vilken megastjärna han måste ha varit. Tyvärr missade jag hela elviseran:)

  Hälsningar från Skottland

  SvaraRadera
  Svar
  1. För oss som var (och är) verkliga Elvis fans, så var (och är) han absolut den största av dom alla !

   Hans fantastiska röst parad med hans otroliga scennärvaro gör honom till den största av alla sångare som finns och som funnits i hela historien !

   Radera